设计将一片未经充分利用的室外空间转变成了一个无车的景观化公共区域。

This previously under utilised external space has been transformed through the creation of a car free landscaped Public Realm.

▼空间鸟瞰,aerial view of the space ©Dirk Lindner

带顶的座椅区中设置了电源、网络和音频接口,为人们提供了灵活多变的户外工作空间,周围环绕新种的树木、灌木和水生植物。

Covered seating areas with power, internet and audio connectivity now provide flexible outdoor workspace surrounded by newly planted trees, shrubs and aquatic flora. 

▼步行空间,car free space ©Dirk Lindner

▼室外办公空间,outdoor workspace ©Dirk Lindner

▼建筑入口前的休闲空间,leisure space in front of the building’s entrance ©Dirk Lindner

项目利用堰坝和瀑布重现了原本组成东印度港口的部分水路,使水体更加透气,创造出了一个健康的自然环境,让使用者能够安全快乐地享受这片空间。

The waterways form part of the original East India Docks and have been reimagined with new weirs and waterfalls added to aerate the water and provide a healthy natural environment that is safe and pleasant for the users to enjoy. 

▼水景与植被,waterscape and plants ©Dirk Lindner

▼自然舒适的室外空间,natural and comfortable space ©Dirk Lindner

设计参考了附近的自然保护重点基地的成功案例,引入了多种生物栖息地,包括嵌在水边的鸟屋和蝙蝠箱,以及小型的虫群。

Mirroring the success of the nearby Site of Importance for Nature Conservation (SINC), multiple habitats were introduced including, recessed bird and bat boxes on the water’s edge and low level bug biomes.

▼夜晚的水景,waterscape in the night ©Dirk Lindner

▼夜景步道,walkway in the night ©Dirk Lindner

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。