Auburn公寓由共享光泽立面的一系列独立住宅组成,也因赤褐色的表面而得名,如同霍桑街道上的金叶树一样,捕获了欢快的午后阳光。该项目与兼具开发商和建设者身份的客户合作,利用专业优势在定制的多户住宅市场中脱颖而出。

Appropriately named for its bronze veil which captures the euphoric afternoon light like the golden leafy trees that line the streets of Hawthorn, The Auburn is a series of individual homes which share a glistening facade. Working with a client who is both the developer and builder, the design utilises construction expertise to create a point of difference in the bespoke multiresidential market.

▼项目外观,external view of the project © Sharyn Cairns

自然且光泽的立面遮罩了赤褐色的金属网,捕获来自邻里的温暖与光亮。经过复杂加工的精致工业钢架装饰了立面,这在多户住宅中并不常见。它们在立面形成连续性,使该项目成为与众不同的区域。整个立面包括这些框架的突出部分、阳台、偶尔出现的室外座位。高品质的上部分建筑与地面通过坚固且粗糙的天然石基相连。

Both natural and lustrous, the façade is screened by a bronze metal mesh, capturing the neighbourhood’s feeling of warmth and light. This is punctuated by a series of refined, industrial steel frames requiring intricate metal work, not often seen in multiresidential buildings. These create a continuity across the façade while breaking up the program into distinctly different areas. Across the façade, these frame outlooks, balconies and even occasionally outdoor seating. The finer qualities of the upper level are grounded with a solid, textured natural stone base.

▼连续的工业钢架,continuous industrial steel frames © Sharyn Cairns

▼自然且光泽的立面遮罩赤褐色的金属网 © Sharyn Cairns
the natural and lustrous facade is screened by a bronze metal mesh

▼框架构成了阳台,the frame forms the balcony © Sharyn Cairns

石材沿着九米高的空隙向上延伸,形成宏伟的入口。光线从上方巨大的天窗洒下来,从不同角度照亮了粗糙的材质,激活了这个空间。

As a grand entrance, the stone follows up a dramatic nine-metre-high void which is activated by light diffusing across the rough texture at different angles through the day from the large skylight above.

▼入口,entrance © Sharyn Cairns

▼粗糙石材的光影,shadow of the rough stones © Sharyn Cairns

粗糙的石材从室外延伸至豪华公寓的内部,在厨房和浴室形成特定的、有质感的细节。每间公寓采取高度个性化的设计,注重营造精致舒适的瞬间,彼此各不相同。与独立住宅一样,每间公寓都具有独特的布局,配备设施齐全的厨房、精致的壁炉、专用学习空间、内置座椅的高品质木工以及私人户外空间。

Connecting with the architecture, the raw stone also carries into the interiors of the generous apartments, making bespoke, tactile details in the kitchens and ensuites. Taking a highly personal approach, every apartment is distinctly different from one another, focusing on refined moments of comfort. Like individual homes, each has a unique configuration with well-appointed kitchen, finely detailed fireplace, dedicated study space, quality joinery with build-in seating and private outdoor space.

▼私人户外空间,private outdoor space © Sharyn Cairns

▼客厅,living room © Sharyn Cairns

▼餐厅,dining room © Sharyn Cairns

▼设施齐全的厨房,well-appointed kitchen © Sharyn Cairns

▼专用学习空间,dedicated study space © Sharyn Cairns

▼卧室,bedroom © Sharyn Cairns

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。