Bronzeville Winery位于芝加哥布朗兹维尔,是新建的S. Cottage Grove 4400号综合体中最新开业的餐厅。该综合体将底层零售空间和84套住房单元结合在一起,其业主Eric Williams和Cecilia Cuff在20多年以来一直致力于芝加哥南部的社区建设。该项目的场地位于布朗兹维尔中心,是构建社区中心餐厅的理想选择,有利于展示由当地人创造的美食、葡萄酒,以及设计、艺术和音乐作品。之所以选择Future Firm担纲设计,也是考虑到该工作室在芝加哥的深厚根基及其始终将社区和用户放在首要位置的设计宗旨。

Bronzeville Winery is the first restaurant to open in Bronzeville’s new 4400 S. Cottage Grove building, a mixed-use, mixed-income 84-unit complex that fuses ground-floor retail with 38 affordable apartments, 21 public housing apartments, and 25 market-rate apartments. Owners Eric Williams and Cecilia Cuff, who’ve both been dedicated to community building on Chicago’s Southside for over 20 years, chose the building for its central location in Bronzeville—ideal for a restaurant they envision as a community hub that showcases the food, wine, design, art, and music of local creators. Williams and Cuff engaged Future Firm as architects, acknowledging the studio’s deep Chicago roots and commitment to design that puts community and users first.

▼餐厅概览,Preview © Daniel Kelleghan photography

为了设计一个面向社区的餐厅和聚会场所,Future Firm使用了现代而又温馨的设计语言。面积为2500平方英尺(约232平方米)的纵深店面是由两个零售单元合并而成,以便为灵活的用餐区留出尽可能多的空间,使其可以用于活动、表演和展览。从街道层进入餐厅时,顾客会先经过一个简约的钢制花架。玻璃门入口正对着葡萄酒吧台和展示墙,墙面采用了经过预先处理的波罗的海桦木,给人以轻盈又温暖的感觉。墙上的拼贴作品由当地艺术家Krista Franklin创作。用于支撑酒瓶的“图钉”形架子是3D打印而成,黑色的吧台椅由来自芝加哥的Titobi工作室制作。

For this community-facing restaurant and gathering place, Future Firm devised a design that is contemporary, welcoming, and warm. Within a long, linear 2,500-SF storefront (created by combining two retail units), they focused on maximizing a flexible dining area which can also be used for events, performances, and exhibitions. Approaching Bronzeville Winery from the street, patrons pass a minimal steel trellis grounded in rectangular CorTen-style planters filled with vegetables and vines that create a canopy over outdoor seating (outdoor elements forthcoming). The glass entry door is oriented on the showpiece wine bar and custom wine wall, featuring bottles from Black-owned wineries. Here, the wall is a light, warm pre-finished baltic birch and topped with a new, site-specific collage work by local artist Krista Franklin. The wine wall features graphic steel and 3D-printed wine support pegs, under which sit custom bar stools from Chicago-based Titobi Studios (Max Davis + Norman Teague Design Studios).

▼吧台区,Wine bar © Daniel Kelleghan photography

▼从吧台座位望向展示墙,View to the custom wine wall © Daniel Kelleghan photography

▼用于支撑酒瓶的“图钉”形架子是3D打印而成,The wine wall features graphic steel and 3D-printed wine support pegs © Daniel Kelleghan photography

在吧台一侧,设计独特的厨师工作台为食客创造了一个与烹饪团队直接接触的机会。工作台被一个钢制网罩围合,其上方还有一个悬浮的金属装置,内部种植着来自西区Herban Produce城市农场的蔬菜。墙面上的金属网板被用于展示与当日特色菜品和本地食材有关的信息。

To one side of the bar, a special chef’s table creates an opportunity for diners to engage directly with the culinary team. A wire mesh canopy and custom black powder-coated decorative metal work suspend over this seating nook, supporting an interior garden for microgreens from West Side urban farm, Herban Produce. On the wall, a metal mesh panel features information about current unique menu items and local ingredients.

▼厨师工作台,Chef’s table © Daniel Kelleghan photography

从吧台左侧开始,用餐空间一路沿着店面的落地玻璃窗延伸。紧贴后墙布置的座位区域采用了固定式的波罗的海桦木长椅,椅子上的软垫则是回收自用过的聚酯纤维产品。该区域的展示墙突出的是布朗泽维尔居民自己的葡萄酒收藏以及不时更新的当地艺术收藏。

To the left of the bar, the dining room stretches across the long, window-lined storefront. A baltic birch built-in bench with upholstery in post-consumer recycled polyester lines the back wall, above which a pre-finished baltic birch “display wall” features the wine collection of a Bronzeville resident and rotating local art collections.

▼用餐区,Dining room © Daniel Kelleghan photography

▼靠墙用餐区,Dining area along the display wall © Daniel Kelleghan photography

▼左:Titobi工作室定制的黑色餐椅;右:由Lucy Slivinski设计的金属吊灯
Left: Custom dining chair by Titobi Studios; Right: The metal pendant by local designer Lucy Slivinski © Daniel Kelleghan photography

Architecture & Design: Future Firm (Project Team – Principals: Ann Lui and Craig Reschke; Designer: Chloe Munkenbeck)
Mechanical, Electrical and Plumbing Engineering: EdiFel Designs
Landscape Architecture (Interior Garden): Omni Workshop.
Builder: B. Leonard Construction
Finishings and Furniture by area:
Dining Area
Dining Chairs by Titobi Studios (Max Davis + Norman Teague Design Studios), Gazelle collection
Custom tables in baltic birch
Pendant lights by Lucy Slivinski
Flooring in oak hardwood
Bar Area
Bar Stools by Titobi Studios (Max Davis + Norman Teague Design Studios), Gazelle collection bar stools in black
Custom collage installation by Krista Franklin
Chef’s Table
Bar Stools by Titobi Studios (Max Davis + Norman Teague Design Studios), Gazelle collection bar stools in natural
Wall in custom black powder coated decorative metal work with welded wire mesh canopy Bathrooms
Wall featuring new vinyl graphic artwork by Summer Coleman
Floor in Domino black 2×2 polished porcelain tile

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。