项目是位于孟买的一间2500平方英尺的公寓,内部空间以自然色调为主,并将新元素与探索寻得的老物件完美结合在一处空间内。

2500sq ft Apartment in Mumbai finished in natural tones with a combination of pieces, new, old and found.

▼从餐厅望向客厅空间,View from the dining area to the living room ©Sebastian Zachariah

▼从客厅望向餐厅空间,View from the living room to the dining area ©Sebastian Zachariah

▼遍布老物件的客厅空间,The living room filled with old objects ©Sebastian Zachariah

▼从客厅望向餐厅空间,View from living room to the dining area ©Sebastian Zachariah

▼餐厅空间,Dining area ©Sebastian Zachariah

▼书房,Study room ©Sebastian Zachariah

▼从书房沙发区望向办公区域,View from the study room sofa area to the working area ©Sebastian Zachariah

▼从办公区域望向衣橱区域,View from the study room working area to the closet ©Sebastian Zachariah

▼主卧内景,Arrangement of the master room ©Sebastian Zachariah

▼卧室细节,Deatield view of the bedroom ©Sebastian Zachariah

▼浴室,Bathroom ©Sebastian Zachariah

Completion date:2017
Project team Principal Designer: Ravi Vazirani Design Studio
Photo:Sebastian Zachariah

宙书网已开通微信公众号,扫描关注或微信直接搜索“宙书网”关注我们。

发表回复

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注